Metoder

Hvilke metoder anvender jeg?

For at kunne hjælpe dig bedst muligt med de temaer, som jeg har specialiseret mig i, har jeg taget en lang række forskellige uddannelser. Du kan læse mere om mig og min baggrund og udviklingsvej under menupunktet Om Tine.

Når du går i et forløb hos mig, kombinerer jeg mine uddannelser på kryds og tværs på den mest optimale måde for dig. På den måde kan du være sikker på, at terapien og behandlingen kommer hele vejen rundt om både dit bevidste, ubevidste, fysiske, psykiske, energetiske og spirituelle plan. Det er min erfaring, at det giver det bedste og mest langtidsholdbare resultat at tænke alle disse planer ind i et forløb fra starten af.

Du kan læse om de metoder, jeg anvender ved at klikke dig videre på linkene.

Hvilke temaer kan jeg hjælpe dig med?

Nedenunder kan du se en liste med de forskellige temaer, som jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig med. Du kan også se de forskellige underemner, som knytter sig til temaerne. Du kan læse mere om temaerne og deres underemner ved at klikke dig videre på linkene.

Jeg er naturligvis uddannet til at behandle mange flere forskellige temaer, udfordringer og lidelser end de nævnte, så spørg endelig, hvis der er noget specifikt, du ønsker min hjælp til.