Hvad siger klienterne?

 

Her kan du blandt andet læse, hvad nogle af mine klienter har fået ud af at gå i et forløb hos mig.

 

Camilla, 32 år (forløb med coaching, hypnose, akupunktur, kostvejledning og kropsterapi):

"Jeg opsøgte Tine, fordi jeg ikke var glad og overvejede at gå fra min kæreste. Jeg havde brug for hjælp til at komme frem til den rigtige beslutning. Derudover ønskede jeg at arbejde med min relation til mine forældre og mit selvværd.

Det var meget trygt at arbejde med Tine, og jeg følte, at tingene skete i mit tempo. Jeg kunne godt lide, at Tine brugte mange forskellige metoder, som hjalp mig på vej i min proces. Jeg blev udfordret på andre måder end blot gennem almindelig dialog. Gennem forløbet udviklede jeg mig personligt og kom frem til beslutninger, som jeg fandt rigtige for mig. Tine er lyttende, tryghedsskabende og kommer med brugbare løsningsforslag til en given situation.

Det var en kollege, som anbefalede Tine til mig, og jeg vil bestemt anbefale hende videre, da hun har hjulpet mig utroligt meget i en særligt svær situation og hjulpet mig til at udvikle mig personligt. Jeg har faktisk allerede anbefalet hende videre."


Henrik, 52 år (forløb med coaching, hypnose og kropsterapi):

”Jeg har trukket på Tines ekspertise i forbindelse med en hård skilsmisse, hvor jeg har skullet genopfinde mig selv og lære at fokusere på egne behov frem for andres. Og det har virket – jeg er et helt andet sted i dag og hviler på et meget stærkere eget fundament. Og ja, det kræver vilje, tro og hårdt arbejde.

Tines helhedsorienterede tilgang, hvor hun både bruger hypnose, kropsterapicoaching m.m., har gjort en kæmpe forskel. En personlig udfordring som min grunder sjældent i én ting, og derfor har det været super at komme hele vejen rundt og ind ad forskellige døre.

Jeg føler mig meget tryg ved Tine og sætter også stor pris på, at det er ok bare at lukke "slam" ud en gang imellem. Det er vigtigt for at give ro til at arbejde med det dybere. Tines råd er meget praktiske og operationelle, samtidig med at vi også arbejder med mit mindset. Det er den perfekte kombination for mig. Og endelig walker Tine the talk - hun er et levende eksempel på, at man kan ændre sit liv i den retning, man ønsker. Så de varmeste anbefalinger herfra.”


Alberte, 17 år (forløb med coaching og hypnose):

"Jeg valgte hypnose, da jeg led af stor angst for eksamener, fremlæggelser, prøver – og i det hele taget skolerelaterede situationer, som bragte mig i fokus. Intet andet havde hjulpet eller givet mig nogle brugbare værktøjer til at mindske min angst indtil da.

Tine hjalp mig med at fjerne presset fra mine skuldre og forstå, at det faktisk var bedst for mig selv at give slip på min kontrol og alle de negative tanker. Gennem forløbet fik jeg lært, hvordan jeg skulle håndtere situationerne, og kom gennem 9. klasses folkeskoleeksamener uden de store problemer.

Jeg er også begyndt på gymnasiet her i sommer og mærker en meget større selvsikkerhed, og jeg kan håndtere presset fra skolens udfordringer meget bedre nu. Jeg kan stadig mærke angsten af og til, men det er på en sund måde, og hvis det bliver for meget for mig, så ved jeg nu, hvordan jeg skal håndtere situationen ved hjælp af de værktøjer, som Tine har givet mig.

Kæmpe tak til Tine. Hun er et fantastisk rart menneske, som virkelig har styr på det, hun gør. Jeg vil virkelig anbefale hypnose – også i forhold til andre problematikker, og ikke kun hvis du lider af det samme som mig. Tine gør en forskel, og det vil du med sikkerhed kunne mærke. Det tager tid, men det er det hele værd."


Nanna, 52 år (forløb med coaching og hypnose):

"Jeg havde brug for hjælp til at hele nogle gamle barndomstraumer, som stadig påvirkede mig i mit voksenliv. Jeg tog kontakt til Tine, fordi jeg ville have en dygtig behandler, som kunne kombinere forskellige kompetencer og behandlingsmetoder. Tine anbefalede mig et forløb med hypnose kombineret med coaching.

Jeg synes, hypnose er en meget blid form for terapi. Selv om tårerne triller undervejs, så føler jeg mig meget lettet, når sessionen er overstået. Og jeg har altid et smil på læben, når Tine sender mig ud ad døren.

Tine er ikke bare utroligt dygtig. Hun har også en empati og et nærvær, der gør, at det er trygt at fortælle sin historie. Jeg giver Tine mine varmeste anbefalinger."


Marie, 42 år (forløb med hypnose, coaching, kropsterapi og EFT):

"2-3 hurtige og ufatteligt rammende spørgsmål fra Tine fik mig til at indse, at jeg havde et stort og ubearbejdet følelsesmæssigt sår, som trængte til noget kærlig opmærksomhed.

Det startede med en session med hypnose, hvor jeg fik så bemærkelsesværdige resultater, at jeg stadig er paf, selvom det er et par år siden: Alle blokeringer forsvandt, og jeg gik direkte hjem og satte tiltrængt foden ned over for ekskæresten, som også er far til mit barn.

Siden er jeg kommet jævnligt hos Tine, hvor hun som psykoterapeut og kropsterapeut har hjulpet mig med at bearbejde flere gamle ubalancer. Altid i et tempo, hvor jeg kan være med, med lige dele plads til refleksioner og sunde, velplacerede skub.

Tine har en klar evne til at spotte, hvor skoen trykker, og hun understøtter på fineste vis, så man på ingen måde kommer til at føle sig forkert eller dum. Tværtimod hjælper hun en med at forstå, hvorfor man har det, som man har det.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Tine til andre og har allerede sendt to veninder videre til hende."


Johnny, 53 år (forløb med akupunktur og kostvejledning):

"Jeg fik anbefalet Tine af min kone, da jeg havde problemer med voldsom hoste – især når jeg kørte på mountainbike, men også i løbet af dagen. Lægerne havde ikke kunnet finde ud af, hvad det skyldtes, og astmamedicin havde ingen effekt. Tine gav mig nogle behandlinger med akupunktur, som gjorde, at jeg holdt op med at hoste så meget og kunne begynde at køre på mountainbike igen.

Tine er meget professionel og ved tydeligvis meget om det, hun laver. Samtidig er hun nem at snakke med, så det giver en stor tryghed. Tines styrke er også, at hun favner bredt rent fagligt. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at få behandlinger hos Tine, og jeg har faktisk allerede anbefalet hende til en cykelkammerat."


Gitte, 52 år (forløb med coaching, hypnose og EFT):

"Efter et meget belastende forhold til en psykopatisk mand havde jeg brug for hjælp til at finde fodfæste, få luft, forstå, acceptere, tilgive ham og ikke mindst mig selv, bearbejde min sorg og især blive glad igen. I den anledning fik jeg Tine anbefalet af en anden terapeut, som mente, at Tines bredere viden og kompetencer matchede mine behov bedre.

At gå i terapi hos Tine var … pissehårdt, men samtidig en befrielse og en lise. Mange Kleenex'er har ladet livet hos hende. Det var hårdt, fordi det var en lang selverkendelsesproces, hvor jeg blandt andet måtte se i øjnene, at jeg kun kunne komme videre ved at arbejde med mig selv. Når jeg stejlede, fordi mine vante strategier blev udfordret, tog Tine mig tålmodigt med på omveje og fandt nye måder at tilrettelægge terapien på, indtil jeg var parat til at gå videre. Derigennem hjalp hun mig med at se tingene fra nye vinkler og opbygge nye og mere brugbare strategier.

Som terapeut og coach er Tine rigtig god til at lytte, og hun formår at stille præcis de spørgsmål, der skal til, for at processen er både udfordrende og udviklende. Samtidig er hun en empatisk person, som er meget dygtig og professionel. Hun er desuden både smilende, omsorgsfuld og autentisk.

Det var en stor fordel for mig, at Tine er i stand at kombinere så mange forskellige metoder i behandlingen. Ud over terapi og coaching viste det sig fx, at både EFT og hypnose er særdeles velegnede metoder for mig, og det afstedkom flere sessioner, hvor Tine anvendte disse metoder.

I løbet af terapien blev jeg takket være Tines hjælp langsomt glad igen. Jeg blev bevidst om mine egne iboende forcer, som jeg gennem et nyt fokus fik optimeret og lærte at mestre. Jeg gik altid fra Tine med en følelse af, at hun havde givet mig omsorg, samtidig med at jeg var blevet bedre i stand til at drage omsorg for mig selv. Jeg blev gennem sessionerne bevidst om mine værdier, grænser og styrker – og genvandt troen på MIG!

På baggrund af mine erfaringer, mine nyerhvervede kompetencer samt Tines væsen og professionalisme giver jeg hende min bedste anbefaling. Og skulle jeg igen få brug for fx terapeutisk coaching har jeg heldigvis stadig hendes nummer."


Hanne, 55 år (forløb med kropsterapi og coaching):

"Jeg valgte i en meget stresset periode med begyndende angst at opsøge Tine for at få afhjælpende terapeutiske kropsbehandlinger. Jeg havde også brug for hjælp til at få en præcisering af mine fysiske symptomer.

Under behandlingerne blev jeg klar over, hvor mange steder i kroppen min stress og angst befandt sig. Tines metoder til af forløse fastlåste muskler, væv og ophobede spændinger var effektive, og derudover fik jeg en ordentlig vejrtrækning og afslappet ro.

Det befriende ved at få Tines kropsbehandlinger er, at det ikke kræver lange forklaringer, for Tine forstår hurtigt og let det, der fylder, og omsætter det til et kropsligt problem. Så det mærkes som en dobbelt løsning -  både mentalt og fysisk. Tine er desuden meget empatisk og inspirerende som person.

Jeg har siden anbefalet Tine til flere venner og kollegaer med både fysiske og mentale problemer, og jeg vil selv til hver en tid søge hjælp hos Tine igen."


Susanne, 49 år (forløb med yoga):

"Jeg har tidligere forsøgt mig med diverse yogasessioner, men er aldrig rigtig faldet til – så var det for hurtigt eller for koldt, eller det virkede som en helt umulig opgave at udføre øvelserne.

Da jeg fandt ud af, at Tine underviser i yoga, besluttede jeg mig for at prøve det – og det har virkelig været det hele værd! Der er en ro og et tempo, som føles rigtig godt, samtidig med at der er udvikling i øvelserne. Jeg oplever en afslappet fornemmelse i kroppen efter sessionen, selv om jeg under øvelserne har haft sved på panden og kunnet mærke, at musklerne i kroppen har været på arbejde. Det har givet mig mod på at fortsætte med yoga.

Jeg kan kun anbefale at gå til yoga hos Tine, hvor man faktisk også bliver i godt humør."


Mikkel, 43 år, psykolog (kropsterapeutstuderende, som jeg var supervisor for):

"Kære Tine

Endnu en gang tak for en skøn og udviklende oplevelse. Din store terapeutiske viden, menneskelige musikalitet og anerkendende tilgang var en stor gave for mig.

Da lærerkollegiet rejste sig op torsdag, udså jeg mig 2-3 stykker, jeg gerne ville have som supervisor.

Heldigvis får man nogle gange ikke det, man gerne vil have - men i stedet det, man har brug for. Dig! Tak for det!

Knus Mikkel"


Om Tine

Læs om Tine.

Se Tines pralevæg 🙂