Hvad cancer kan føre med sig af gaver

Efter cancer operationen

Når diagnosen er cancer

I begyndelsen af juli 2011 blev jeg diagnosticeret med cancer ved mit højre øje!

Fra celleprøven til den efterfølgende operation var der en lang periode! Et halvt år med en blanding af angst, frygt, sorg, fortvivlelse m.m.

Alt i alt en ulideligt pinefuld ventetid!

Når man hører hudlægen sige, at han er sikker på, at den celleprøve, han lige har taget, ligner og føles som cancerceller, så går verden lidt i stå.

Og når han så efterfølgende på spørgsmålet om, hvad der er det værste, der kan ske, med et MEGET alvorligt udtryk i ansigtet svarer, at det kan han simpelthen ikke sige.

Ja, så går verden HELT i stå et øjeblik!

Derefter følger førnævnte ventetid!

Den pinefulde ventetid

Først et par ugers ventetid på svaret på prøven: Ja, det er cancer, men ikke en, der typisk spreder sig. Men det kan vi først for alvor slå fast under operationen.

Ok, så langt så godt!

Så fulgte omkring 6 måneders ventetid, før Rigshospitalet havde tid til at operere mig.

Operationen

Hele 2 timer i narkose blev det til!

Hvor canceren blev fjernet, og lægerne gjorde et aldeles fremragende arbejde med at transplantere hud fra foran mit øre til op ved øjet.

Alt endte altså godt, og nu skulle jeg ifølge operationslægen bare gå til eftertjek resten af livet.

Det mente hudlægen, som jeg skulle gå til eftertjek hos, dog ikke var nødvendigt. Så jeg stoppede med eftertjekkene for ca. 1,5 år siden.

Det har jeg det egentlig ok med. Man har vel tillid til gud og universet og naturen og livet 🙂

Eftervirkningerne

Efter et forløb med cancer alt for tæt inde på livet er man ikke længere den samme! Noget indeni og udenpå forandrer sig!

For mig betød det, at jeg begyndte at lytte til mine drømme!

Siden 2013 har jeg derfor ved siden af mit fuldtidsjob som underviser på Niels Brock uddannet mig til ID Lifecoach, Master Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner, Akupunktør, EFT-terapeut, Kropsterapeut og Yogalærer.

Og sidste weekend begyndte jeg på det sidste år af min 4-årige psykoterapeutuddannelse!

Så størstedelen af tiden siden starten af 2013 har jeg været i gang med 2-3 krævende uddannelser samt startet klinik op ved siden af mit fuldtidsjob.

Og jeg har ikke lånt en krone, men har klaret at betale den omkring halve million, som mine uddannelser på nuværende tidspunkt er løbet op i, samt de udgifter, der er forbundet med opstart af klinik, for min lærerløn. Simpelthen ved at prioritere.

Så meget vil jeg det!

Gaverne ved livets udfordringer

I dag har jeg min egen klinik ved siden af mit underviserjob. Og jeg elsker at hjælpe mine klienter med det, der for mig er ægte integral terapi.

Nemlig hvor jeg hjælper klienterne med at arbejde hele vejen rundt om de problemer, de kommer med. Ved at anvende en blanding af terapi, coaching, hypnose, akupunktur, EFT, kropsterapi og yogaøvelser.

Og det er en effektiv blanding, skulle jeg hilse at sige! Som også du kan nyde glæde af ved et besøg i min klinik!

Helt ærligt, så er jeg ikke sikker på, at det nogensinde var lykkedes mig at tage mig selv og mine drømme så seriøst, hvis ikke canceren var kommet først og havde fået mig til at tænke seriøst over mit liv.

Nogle gange skal vi rammes hårdt, før vi begynder at lytte til det, nogen/noget prøver at fortælle os!

Men selv i livets største udfordringer gemmer der sig ofte gaver. Som regel opdager vi dem bare ikke, før udfordringerne er bag os.

Husk det!

SELVVÆRD ER DIN VIGTIGSTE RESSOURCE!

Og selvværdet vokser, når du tager dig selv seriøst og er i verden på en måde, som gør dig stolt af dig selv.

Du er velkommen i min klinik i Herlev.

Her kan du læse om mig.

Og her kan du læse, hvad mine klienter siger.

Kærlig hilsen

Tine Drud Jensen