Balance på alle planer med én terapeut

Er du træt af at fortælle din baggrundshistorie igen og igen, hver gang du skifter terapeut eller behandler?

Sådan behøver det ikke at være!

Jeg har uddannet mig så bredt inden for terapi og behandling, at vi kan komme hele vejen rundt om dig!

Det er nemlig min egen erfaring, at det er det, der skal til, hvis du virkelig vil dine store udfordringer til livs!

For at kunne give dig den bedst mulige hjælp har jeg derfor uddannet mig til både coach, hypnoterapeut, akupunktør, EFT-terapeut, kropsterapeut og yogalærer. Og inden længe kan jeg føje psykoterapeut til listen.

Sådan hjælper jeg dig

Her kan du læse, hvordan jeg bruger mine forskellige metoder, når jeg hjælper dig:

  • Coaching: er udgangspunktet for det meste af mit arbejde, fordi du her får erkendelser på det bevidste plan. Du kan jo først begynde at skabe forandringer, når du har erkendt, at du har brug for forandring. Og når du er begyndt at forstå, hvad der er på spil i dig.
  • Hypnose: er et virkelig godt supplement til coaching, fordi vi i hypnose arbejder med dit ubevidste, som vi lettere når under hypnosen. På den måde bliver du bevidst om det, der er gemt væk i dit ubevidste - og så kan du begynde at arbejde med det.
  • Akupunktur: Ved hjælp af akupunktur skaber vi frit flow i din krops energisystem. Energisystemet er som regel godt spændt op, når du først har nået det punkt, hvor du erkender, at du har brug for hjælp til at komme videre i livet.
  • EFT: I EFT arbejder vi også med din krops energisystem. Men i stedet for at bruge nåle som i akupunktur bruger vi tapping, hvor man banker med fingerspidserne på bestemte akupunkturpunkterEFT er godt, hvis du er bange for nåle. Det er også ret let at lære, så du kan bruge det som hjælp-til-selvhjælp mellem sessionerne.
  • Kropsterapi: I kropsterapi arbejder vi med din fysiske krop. Din krop husker traumer og følelser, som du har oplevet gennem livet. Og de fysiske og psykiske spændinger, som traumerne og følelserne har ført med sig, frigør vi ved hjælp af kropsterapi.
  • Yoga: styrker din fysiske krop og støtter desuden godt op om dit terapeutiske arbejde. Nogle yogaøvelser beroliger din krop og dit sind og kan derfor være en stor hjælp, hvis du lider af stress eller og søvnløshed. Andre yogaøvelser åbner til det spirituelle.

Læs om Tine.

Læs, hvad klienterne siger.

Læs om klinikken.